Arrenca La Temporada

Aquest Divendres arrenca, amb el primer assaig general, la 26 temporada dels Castellers deCornellà. Aquesta temporada vindrà marcada per la cel.lebració del XXV aniversari, i des de la comissió técnica com des de la junta treballarem perque sigui inoblidable. Necessitarem la implicació i col.laboració de tots. Com vam dir a l´assemblea d´inici de temporada, aquest any ens el plantegem com l´any en que la colla ha de fer un pas endavant, i no pensant només en recuperar el 4 de 8 o la torre de 7, sinò en anar prenent consciència de que això només serà un pas per seguir creixent fins on nosaltres volguem, perque de que podem no en tenim dubte, doncs tenim potencial per fer-ho. I necessitem crèixer cap amunt, però també en amplada.

Necessitem augmentar la massa social, i per això els propis castellers hem de vendre el que és la colla a futurs Castellers i castelleres.

Ara és l´hora Castellers de Cornellà, tots i cada un de nosaltres decidirem quin futur volem perla nostra colla. Hem de ser ambiciosos, però també generosos, intentem pensar en el grup més que en l´individu. Portem la colla allà on mereix estar! I Comencem des d´ aquest mateix divendres.

Visca els Castellers de Cornellà!!!

Ignasi Gibert.