XXVIII Diada dels Castellers de Cornellà

Porto 27 anys als Castellers de Cornellà en els quals he conegut milers de persones i indrets, tot patint, tot rient, tot xerrant, tot gaudint…

Pot ser són molts però no suficients. Quan un és petit desitja ser gran. Castellers de Cornellà va ser gran al molt poc de néixer, ha estat sempre fidel al seus principis i ha mantingut una gran dignitat però tenim ganes de més i volem ser molt més grans.

Comptem amb tu per somniar.

Comptem amb tothom per créixer, per construir, per il·lusionar.

Tenim un gran repte per endavant: omplir el nostre esplèndid nou local.

Quin gran objectiu!, quina gran motivació!

Mans a l’obra, necessitem moltes mans, necessitem coratge!

Necessitem a tots i totes, cadascú de nosaltres posarà una peça d’aquest gran mosaic.

Som molts i valents, som generosos i solidaris. 

Fer castells és treballar pels altres, és ajudar tot esperant que t’ajudin.

Fer castells són petits miracles en l’aire, són somnis reals.

No serà fàcil però ho tenim decidit!

No serà còmode però mirarem endavant!

No serà senzill però els uns als altres ens recolzarem!

Visca els Castellers de Cornellà!!!

 

David Calabuig
President

XXIV Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat

Pels que no em conegueu, pels que entreu a la web per primera vegada, per tots els que seguiu els liles arreu i per tots vosaltres que formeu aquesta família castellera, m’agradaria començar presentant-me. Sóc l’Hèctor Parra, gavanenc de naixement, enginyer industrial dedicat a la logística dins l’automoció, m’agrada fer esport, viatjar acompanyat de la meva parella i sóc casteller dels Castellers de Cornellà.

Després d’un any al capdavant com a Cap de Colla, de rebre el suport de moltes castelleres i castellers, amb l’equip decidim tornar per liderar un projecte molt més important. Pel que fa a la part més tècnica, tenim una gran base; un nou horari i unes noves dinàmiques d’assaig ja implantades, la innovadora APP i els drive de planificació, etc. Tot junt ens ajudarà per poder fer una gran temporada.

Però aquest projecte està dirigit per aprofitar l’oportunitat que ens obre el canvi de local. Tenim un objectiu molt clar, tothom el sap: eixamplar la massa social de la colla. Tots i totes hem de col·laborar per aconseguir omplir de gom a gom aquesta nova seu. Tenim tot el potencial que necessitem, cadascú de nosaltres ha d’aportar el seu granet de sorra i ensenyar al poble i a tothom que pugui entrar nou per la porta aquesta part de la nostra vida i de la nostra cultura, saber transmetre aquesta emoció i aquest esperit de superació per cada repte que ens marquem junts.

La setmana vinent comença una nova temporada que serà diferent a les anteriors. Haurem de treballar, d’adaptar-nos al nou espai, però sobretot hem de gaudir de cada moment, aprofitar per coneixents més, lluitar per aprendre alguna cosa nova a cada assaig i sortir de cada plaça sabent que el públic ha gaudit amb nosaltres. Som-hi LILES!!! Tenim motius per somiar!

 

Hèctor Parra
Cap de Colla