Ha arribat la primavera i un dels moments més esperats per la colla, la primera actuació a casa. Aquest dissabte dia 6, a les 18h, celebrem la ja clàssica Diada de Primavera, i amb ella donem el tret de sortida a les actuacions que fan més il·lusió. Les actuacions a la nostra ciutat.

Sempre ha estat una prioritat per la colla, ser presents en el dia a dia de Cornellà, i un dels nostres objectius principals ha estat intentar ser referents per tota la gent de la ciutat. Que els cornellanencs i cornellanenques, ens consideressin sempre com la “seva” colla. Que se sentin orgulloses de nosaltres, i si pot ser, que ens acompanyin i recolzin en les nostres actuacions com a locals. També hem volgut sempre tenir un lligam estret amb les altres entitats, i col·laborar amb elles tot el que hem pogut, i fent pilars allà on ens ho han demanat.

Enguany, reforçar aquest lligam i obrir-nos, si cal encara mes a la ciutat, és una de les prioritats de la colla, i per això ens agradaria fer-vos cinc cèntims d’algunes de les “mogudes” que tenim en marxa amb tal objectiu.

Actuacions a la ciutat

Tal com hem dit aquest pròxim dissabte fem la nostra estrena enguany a plaça pròpia. Serà, a les 18h a la plaça de l’Església, i ens acompanyaran els Castellers de Castelldefels i els Castellers de Badalona. Una bona oportunitat per venir a veure’ns. Si no ho heu fet mai, serà una fantàstica ocasió per conèixe’ns, i els més animats, fins i tot podeu donar-nos un cop de mà a les Pinyes!!!

A Cornellà, com diem, és on més ens agrada actuar. Si voleu veure’ns en una altra ocasió, el 5 de maig, al Parc de Can Mercader, serem presents com sempre a la Jordiada. El cap de setmana del 22 i 23 de juny, participarem al Corpus, la nostra Festa Major. També ens podeu trobar a les festes dels barris, com ara al Pedró el setembre, o a Sant Ildefons l’octubre.

Corpus (Plaça de l’Esglèsia)

Jordiada (Parc de Can Mercader)

INS 100%Liles

Un nou projecte emmarcat dins el Pla Educatiu de l’Entorn, on ajudarem a dos Instituts del barri de Sant Ildefons (el Maria Aurèlia Capmany i l’Institut de Cornellà), a crear les seves pròpies colles castelleres. Els castells, com a model d’integració i de cohesió social. Portem el lema “fer pinya” a la seva màxima expressió.

Entreu a la pàgina del projecte per conèixer més detalls! 
https://castellersdecornella.cat/lacolla/projecte-ins-100liles/

Festa Enxaneta

Apropem els castells als més menuts. Sense canalla no hi ha castells, i amb una super festa que es fa cada any a la Plaça Catalunya, intentem que els nens i les nenes coneguin el món casteller, a través del joc, i la diversió. I perquè no, els més agosarats, podran aprendre la tècnica castellera i qui sap si en un futur, arribar a ser enxanetes de la colla!!!

Per a més informació cliqueu al següent enllaç: https://castellersdecornella.cat/2019/04/03/festa-enxaneta/

 

Es Busquen Castelleres i Castellers

Aquesta és una campanya de difusió, l’objectiu de la qual, és ampliar la massa social de la colla. Per a fer els grans castells que Cornellà mereix, a la colla hem de ser molta gent. Com més gran sigui la pinya, més amunt podrem arribar. Volem transmetre que la colla, és oberta a tothom, que tothom hi és benvingut, i el més important, que tothom hi té un paper fonamental. Totes som importants per a fer grans castells. Cartells, Flyers, i presència a les xarxes socials, per a arribar al màxim nombre de gent possible.

Un nou local!

Aquest any, complirem un dels somnis més desitjats de la colla. Amb molt d’esforç, molta dedicació i amb la indispensable ajuda de l’ajuntament de la ciutat, ens traslladarem al nostre nou local. Després d’uns quants anys de provisionalitat, per fi podrem gaudir d’un emplaçament definitiu, amb totes les condicions necessàries per realitzar la nostra activitat. Però, l’objectiu principal, serà que sigui un espai obert a tothom. On tots els cornellanencs i cornellanenques hi seran benvinguts, i que ens ajudi a créixer i a sentir-nos, encara més, part indispensable del teixit associatiu de la ciutat. El diumenge abans de Corpus (16 de juny), està previst, un acte d’inauguració, amb el qual esperem presentar en societat aquesta nova seu que ens fa tanta il·lusió!

Si voleu més informació de totes aquestes mogudes, ens podeu seguir per la web i per les nostres xarxes socials: Facebook, Instagram, Twitter, Flickr i Youtube

Castellers de Cornellà
#motiuspersomiar