Aquesta setmana hem fet una excursió, dilluns amb la colla jove del MAC i dijous amb els Xiquets de Sant Ildefons, a visitar el local dels Castellers de Cornellà i assajar allà. No tots els dies podem assajar amb tantes bones condicions, així que s’havia d’aprofitar!

Vam poder ser més dels que acostumem a ser tant per part de membres de la colla que anaven a ajudar, com per part dels joves i les joves dels instituts, que van fer cas de les nostres paraules i van cridar a altres companys i companyes per a que els hi fessin pinya. Així amb ganes de saber que passaria al local, amb ganes de veure com era, amb noves cares i intercanviant aquestes sensacions ens dirigíem al local totes juntes.

 

Un cop allà vam fer un primer tastet d’explicacions de diferents parts del local, per a que sabessin que fem servir i com assagem nosaltres, perquè tenim el terra atenuant, la xarxa, les escales… i fins i tot com fèiem i fem les pinyes, podent veure també gràcies a les pissarres que tenim a la paret com es el dibuix d’una pinya, cosa que encara no els hi havíem ensenyat. Un cop feta aquesta breu explicació toca treure’s les bambes i posar-se la faixa! Els més experimentats ja van per feina, i les noves cares és deixen guiar per ells i elles, posant-nos la feina molt fàcil. Decidim dividir-nos en tres espais: poms a terra, pilars i barres, així poder anar practicant allò que volem fer de cara a l’actuació a la vegada que tothom pugui provar totes les coses i escalfar una miqueta. Pressionades una mica pel poc temps del que disposàvem després d’una estona fent aquests espais ens toca fer pinyes, fer LES pinyes, les d’aquells castells que en un futur volem portar a plaça. Gràcies a la xarxa, i amb paciència aconseguim fer allò que ens proposem, la colla joves del MAC fa un pilar de 3 i una torre de 4 amb acotxador amb pinya i els Xiquets de Sant Ildefons fan dos pilars de tres amb pinya amb diferents alineacions, primer cop que fem tots aquests castells!!

Després del “subidón” de fer allò que ens havíem proposat per l’assaig i de descarregar-ho tot, toca una moment molt esperat i emocionant, repartim les samarretes! Aquells que han vingut a tots o gairebé tots els assajos els hi entreguem la samarreta de la colla, la resta, sembla que es motiven per seguir venint per tal de guanyar-se aquesta samarreta tan especial. Ens fem la foto de rigor amb la samarreta posada i amb la felicitat de ja ser una colla com deu mana i de tenir el distintiu de la samarreta que tantes ganes teníem!

 

Xiquets de Sant Ildefons
Colla Joves del MAC

Expliquem algunes coses de cara a la setmana següent i finalment arriba l’última sorpresa, entrepans de Nocilla i refrescos per a tots i totes! I amb aquest ambient tant maco que hem creat, amb la panxa plena i un got nou dels Castellers de Cornellà marxem fins la setmana que ve… al ROCODROM!