Foto realitzada per Cristian Muñoz

Castellers de Cornellà ens trobem en un moment clau per la nostra història, el nostre futur local, el qual serà la nostra llar de forma permanent, és cada dia una realitat més tangible.

Amb motiu de la proximitat de l’entrada al nou local, la Junta i la Tècnica van convocar una assemblea extraordinària per transmetre a la colla informació sobre l’evolució de les obres i la gestió de l’espai entre d’altres.

A les 20:30h ens trobàvem al nou local per a celebrar-hi la nostra primera assemblea en aquest espai. Va dirigir l’assemblea el president David Calabuig, acompanyat per la vicepresidenta Emma Martínez, tresorer Rubén Macías i secretaria Paula Aresté; representant la tècnica, l’Hèctor Parra, cap de colla.

En relació al nou local van informar a la colla sobre: les actuacions d’adequació per l’entrada de la colla, ja que encara cal acabar diferents espais per poder fer factible l’activitat castellera de forma plena; el Concurs del Bar, del qual van presentar els requisits per poder-se presentar com a gestor; i finalment, les normes de funcionament que es proposen per aquest nou espai en el qual conviurem.

Punts importants, com la il·luminació o la xarxa de la qual podrem fer ús encara s’han d’enllestir, però l’espai ja se’ns presenta com gegant trampolí per la colla, el qual de ben segur ens proporcionarà records inoblidables.

Aprofitant la data, la junta va explicar la decisió de la pujada d’un 25% del preu de les quotes, adaptant-se així a les noves necessitats que afrontarem al local, també es va explicar la implantació d’una discreta matrícula; finalment es va fer un repàs del pressupost anual.

Tot plegat presenta a Castellers de Cornellà en un escenari desconegut per totes i tots nosaltres, una nova llar, nous reptes i aventures i sobretot, una etapa repleta de motius per somiar. Somnis de futur que cada vegada són més i més a prop.