Després d’uns tres mesos de projecte, aquest dissabte les colles dels instituts del barri Sant Ildefons, celebraran la seva 1ª Diada castellera. Allà podrem gaudir d’una exhibició de tot allò que han après.

Ha esta un projecte emmarcat dins el Pla de l’entorn, reforçat pel Pla Director Comunitari de Sant Ildefons i amb la col·laboració de molts castellers i castelleres de Cornellà els quals hi han posat molta estima i perseverança.

Vam iniciar el projecte fent tallers de castells als instituts. Tants tallers com classes hi havien, amb lo que uns 500 alumnes han participat d’aquest projecte. Tota una feinada, que ens ha omplert d’il·lusió, i amb la quan vam gaudir molt!

Un cop iniciats els assajos a cada institut i ja amb un grupet format de cada un d’ells, hem estat veient-nos setmanalment per assajar i explicar tot allò relacionat amb els castells i la formació d’una colla castellera.

Han estat dies, on amb més o menys assistència, en que els joves han treballat de valent per aconseguir els seus objectius. Tant ells com el Castellers de Cornellà, com els seus professors, han gaudit d’aquesta experiència.

Estem molt i molt agraïts als instituts per la seves ganes i la seva ajuda en tot moment per aconseguir arribar al final!

Especial agraïment al totes aquelles persones de Castellers de Cornellà que han deixat tantes hores per a que un grup de joves de Cornellà conegui els nostres valors i la nostra passió, fer castells. Tan se val si no són els més grans de tots, tant sols compta el fet de fer-ho junts!

Ha estat, un viatge fantàstic, on hem gaudit plegats del mes meravellós dels castells. La il·lusió, la complicitat, el treball en equip, l´ambició per superar-se…han estat tres mesos que ens han omplert moltíssim, transmetem allò que tant estimem als joves de Sant Ildefons.

Dissabte ens veiem a plaça i us esperem a tots i totes!!!

Fotos

Xiquets de Sant Ildefons (INS Cornellà)
Colla Joves del MAC (INS Maria Aurèlia Capmany)
https://www.flickr.com/photos/castellersdecornella/albums/72157708623945004