TORNEM!

Els Castellers de Cornellà iniciem de nou els assajos el 16 de febrer i convidem tothom a participar de la nova temporada

Els Liles, obrim de nou les portes del local de La Caldereria i volem que la canalla de Cornellà i les seves famílies coneguin i comparteixin el fet casteller amb noves iniciatives com l’Escola de Castells.

Els Castellers de Cornellà tornen de nou al seu local de la Caldereria (C. de Lluís Muntades, darrere del Supermercat Lidl) per iniciar una nova temporada el pròxim divendres 16 de febrer a les 20h. Cada dimecres a partir de les 19’30 i cada divendres a les 20h el local de La Caldereria obre les portes a tota la ciutadania de Cornellà que vulgui compartir l’experiència castellera amb al colla de la ciutat. 

Aquesta temporada a més, els primers 4 divendres, els Liles han preparat abans de l’assaig una  Escola de Castells. L’Escola de Castells de 19 h a 20h és una activitat pensada perquè la canalla conegui el local dels castellers, de manera  lúdica i participativa. A l’Escola de Castells hi haurà reptes i regals, molta diversió i el millor ambient. Els Liles conviden a tothom que vulgui a acostar-se al local i veure i viure un assaig casteller de la colla de la ciutat. 

A més, els Castellers de Cornellà, destaquen que venir a aquesta activitat a part de la recompensa de passar una molt bona estona, té premi, perquè durant el curs es comptabilitzarà cada cop que vingui algun nen o nena a l’assaig de manera que sumarà un punt per a la seva escola, a final de curs l’escola amb més punts tindrà el privilegi que els Castellers de Cornellà vinguin al seu centre a fer un pilar. 

Així doncs els Castellers de Cornellà, els Liles, inicien aquesta temporada amb tota la il·lusió, nous reptes castellers per endavant, i moltes ganes de compartir amb tothom que vagi al seu local l’experiència de construir, de treballar en equip, de formar part de la gran família castellera. Una invitació oberta a petits i grans, grups d’amics, a tothom, per sumar-se a la colla, venir a fer castells, fer pinya i compartir molt bones estones, tots els dimecres de 19’30h a 22h i divendres de 20 h a 23 h al local de la Caldereria.