concurls logo

CONCURS PER LOGOTIP

1. OBJECTE: Aquestes bases tenen com a objectiu convocar un concurs obert a tots els públics, amb la finalitat d’obtenir un logotip “nova imatge” (que en cap cas substituirà l’escut vigent) per a la colla castellera Castellers de Cornellà (www.castellersdecornella.com).

2. ADMISSIÓ D’ORIGINALS: Només s’accepataràn obres inèdites, sense límit d’obres presentades per participant.

3. TÈCNICA I DIMENSIONS: La tècnica és lliure, amb un máxim de 4 tintes (quadricromia). Es valorarà la seva bona aplicació per a serigrafia (samarretes, bosses, jaquetes…) La colla es reserva el dret a modificar el disseny escollit segons conveniència.
Els dissenys es presentaràn via email colla@castellerscornella.org dins del termini establert.
Els originals s’han d’enviar en els següents formats digitals:
JPG: 300 ppp de resolució i una dimensió mínima de 35×35 cm
Vectors: EPS / AI.
PDF

4. TEMÀTICA: Es lliure i oberta. Hauria de transmetre els valors del fet casteller i la ciutat de Cornellà.

5. PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ: Les persones interessades han de presentar els seus origianls mitjançant l’email de colla: colla@castellerscornella.org. El títol del email ha de ser “DISSENY CONCURS LOGO”.

6. TERMINI: L’últim dia per a presentar els dissenys serà dissabte 18 de juny de 2016.

7. PREMI: Al guanyador li correspondrà un sopar per a dues persones al Restaurant Plats de Cornellà, un lot de productes de Cornèlia i un mocador commemoratiu del 25è aniversari de la colla . L’obra guanyadora serà propietat de la Colla Castellers de Cornellà, i l’autor cedeix en exclusiva i irrevocablement el dret a reproduir-la, publicar-la o divulgar-la, total o parcialment, en qualsevol modalitat, mides o suport, així com la seva utilització per a publicitat. La colla Castellers de Cornellà podrà fer les modificacions necessàries per reproduir-la en els suports, les tècniques i les mides que sigui necessari. La propietat intel·lectual de l’autor quedarà garantida i recolzada en tot moment, segons el que estableix la legislació actual de la Propietat intel·lectual. El nom del guanyador serà divulgat als mitjans de comunicació.

8. JURAT: El jurat estarà format per membres qualificats de la colla. El jurat pot declarar desert el premi si, segons el seu criteri, no s’ha presentat a concurs cap obra que compleixi els requisits de qualitat mínims, cas en el qual s’encarregarà el disseny a un professional de manera directa.

9. ACCEPTACIÓ DE LES BASES: La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases. Els concursants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació per drets d’imatge.

CASTELLERS DE CORNELLÀ a 6 de Juny de 2016.
www.castellersdecornella.com